Ratki riemukas Tallinna takana päin.!
Lähdimme Lauantaina puol 12 aikaa kohti eestiä 3 koiran kanssa.
Hotellille päästyämme (muutaman kilsan kautta) kirjauduimme Hotelliin.
Ystävällinen mies piti meille ovea hissiin että saimme kaikki tavarat.

Hississä eräs mies kysyi meiltä What's you have there?. Minä sitten vastasin "hyvällä" enkun kielellä
että 2 dog's. Ei tainnut mies kuulla oikein, kun ihmetteli mitä kiviä meillä on mukana.

Hotelli huoneemme oli oikean kokoinen ja sopusuhtainen.Hyvin mahduimme 3 koiran kanssa.
Siinä ilta sitten vierähti naurujen ja koirien laiton kanssa. Wilma nautiskeli pehmoisen sängyn päällä ja vähän piti Iidaakin kiusata keskellä yötä.Niisku otti perinteisen paikan eli sängyn alla lokoillen ja Hemuli mukaan lukien.

Sunnuntaina lähdimme aikaisin ajaa kohti Tarttoa, jossa näyttely pidettiin.Ensimmäisenä astui meidän nyky päiväinen STAR kehään.Noh.. Wilma nappas tuttuun tapaansa exellentin ja siihen perään myös ROP-junnu ja junnu SERT:in. Sitten oli meidän champioonin vuoro. Hemuli otti tapansa mukaan 1 paikan kera CACIB, SERT. Niisku liisi itsensä kohti exc 2 ja siitä äitini luotsaamaana pn 3.
Päivän päätteeksi valittiin ROP-VSP koira. Kukas muukaan olisi ollut ROP kuin meidän Hemuli ja VSP kruunattiin ekaan kertaan meidän Wilma.!Ei muuta kuin isoja kehiä odottelemaan..
Siinä odotellessa isoja kehiä joimme kahvia ja katselimme kojuja mitä voisi ostaa kotiin.
Isot kehär alkoivat puoli 4 ja siitä eteenpäin kunnes alkoi 9 ryhmä. Tällä kertaa Hemuli ei ottanut nimiinsä ryhmäsijoitusta. Tuomari ei ymmärtänyt Wilman kauneuden päälle oleskaan ja poistuimme kehästä ilman sijoituksia.

Kaupoissa ei ehditty kiertämään, koska päivä venyi iltaan asti. Illalla kävimme aikaisin nukkumaan, koska laiva lähti aamulla 8 aikaan. Siihen päättyi meidän reissu tallinnassa.Maanantaina jouduimme palaamaan takaisin Suomeen. Suomea lähestyessämme menimme jo valmiiksi odottelemaan että pääsisimme jo autoille. Miettiessäni miten lausutaa Eestiläinen õ onnekseni siinä oli kaksi eestiläistä miestä jolta äitini kysyi miten tuo lausutaan nooh siinä kun eestiläiset sanoivat ja itse yritin sanoa sai miehet hyvät naurut kun suomalainen ei osaa sanoa heh.

2054543.jpg      2054539.jpg
Saharanda Gongora           Sagora's African Lily
        Galeata